Malerier til salg

Malerier til salg

Ægte malerier til salg

Malerier ti l salg – Det online galleri Kobmalerier.dk har ægte malerier til salg og køb for private og virksomheder. Kobmalerier.dk er et af Danmarks største online gallerier med ægte, original kunst udført af danske kunstnere. Alle malerier til salg er håndmalede på lærreder i høj kvalitet. Vi sælger ikke kopimalerier, prints eller maskintryk. Alle malerier til salg hos os er malet af passionerede, talentulde kunstnere.

Vi sælger malerier i mange forskellige stilarter, da vi ønsker at give plads til alle i vores online galleri. De ægte malerier til salg dækker derfor alt fra abstrakte malerier, moderne malerier, gruppemalerier, malerier med motiv, landskabsmalerier, spraglede malerier, sort/hvidmalerier til portrætter og malerier af dyr.

Det er målet med Kobmalerier.dk, at vi altid har malerier til salg, som passer til lige din smag og stil. Kender du en kunstner eller er du selv kunstner med malerier til salg, er du velkommen til at kontakte os. Vi er en markedsplads for alle passionerede og seriøse kunstnere, der ønsker at have deres malerier til salg online.

Vores udvalg af malerier til salg dækker alt fra helt små malerier til store vægmalerier. Hos os får køber direkte kontakt til kunstneren. Sådan kan I sammen aftale flere billeder af det ønskede maleri, pris og levering.
Se de mange malerier til salg >

 

malerier til salg