BILLIGE MALERIER ONLINE

Billige malerier betyder ikke mangel på originalitet eller kvalitet her på Kobmalerier.dk. Alle malerier er skabt med god maling på lærreder af høj kvalitet spændt over gode, holdbare rammer. Når malerierne er billige, skyldes det derimod, at kunstneren ikke skal betale dyre kommissioner til agenter eller gallerier. I stedet kan vi tilbyde billige malerier via vores online galleri, fordi vi kun står for at skabe den direkte kontakt mellem kunstner og køber. Levering, betaling, ekstra billeder af malerierne og andet aftaler køber direkte med kunstner. Når aftalen er på plads, sender kunstneren selv billedet til køber.
Prisen for at bruge Kobmalerier.dk er et fast, lavt gebyr hver måned for kunstneren. Det giver plads til fair priser og billige malerier, selvom alle malerierne er ægte og håndmalede.
Se de mange smukke, billige malerier >

BILLIGE MALERIER I HØJ KVALITET

Alle malerier på kobmalerier.dk er malet af passionerede, talentulde og originale kunstnere. Vi sælger ikke kopimalerier, prints eller maskintryk, da vi ønsker vores købere har glæden af en rejse ind i kunstnerens frie udtryk. Vi har derfor ingen retningslinjer i vores online galleri så længe malerierne er ægte. Vores udvalg dækker over alt fra abstrakte malerier, moderne malerier, gruppemalerier, malerier med motiv, landskabsmalerier, spraglede malerier, sort/hvidmalerier til portrætter og malerier af dyr. Kunstnerne kan mixe med strukturer, udklip, fotos og endda indarbejdede fysiske objekter. Det giver køberen et rigt udvalg af ægte, originale, spændende og stadig billige malerier, fordi vi ikke tager kommission.
Se de mange kategorier >


DIREKTE KONTAKT TIL KUNSTNEREN

En spændende del af at købe ægte kunst er at høre om kunstnerens inspiration. Hos os beskriver kunstneren selv sine malerier og lægger sine egne fotos af malerierne ind i vores galleri. Købers fordel af denne samarbejdsform betyder, at køber kan kontakte kunstner direkte for flere billeder af maleriet, en snak om baggrunden for maleriet, forhandling af pris eller praktiske sider af købet. Nogle aftaler, at køber får mulighed for at se maleriet på egen væg, inden det endelige køb.
Når køber føler, at maleriet hører hjemme på væggen, står I selv for betalingen. Vi tager ingen kommission, så I er frit stillet til at ordne betalingen mellem jer.
Mere om at være kunstner hos os >