Betingelser
 Home    Betingelser

Vilkår og Betingelser

1. Det er ulovligt at indtaste en falsk (en andens) e-mail adresse, telefonnummer eller andre oplysninger relateret til andre personer end dig selv. Alle tilfælde af brug af urigtige oplysninger vil blive politianmeldt med oplysning af blandt andet IP-nummer, der vil gøre det muligt for politiet at finde frem til personen bag oprettelsen. Hvis vi opdager ukorrekte informationer bliver kunstneren udvist. Købmalerier.dk har intet ansvar, for evt. misbrug eller misforhold mellem kunstneren og en evt. køber.

2. E-mail adresser vil ikke blive solgt til tredje-part. E-mail adresser er opbevaret på Kobmalerier.dk sikre servere. For yderligere spørgsmål henvises til info@kobmalerier.dk Der udstedes ikke garantier for salg på baggrund af oprettelse i købmalerier kartotek.

3. Hvis du ikke kan acceptere disse vilkår, har du ingen ret til at indhente at bruge webstedet.

4. VIGTIGT: Ved at indtaste din e-mail adresse giver du os muligheden for automatisk at kunne fremsende en evt. ny adgangskode til dig, hvis du skulle glemme din adgangskode. Du accepterer samtidigt, at vi må sende nyhedsbreve og notifikationer til dig.

5. Ved oprettelse af en profil på Købmalerier.dk giver du samtidigt samtykke til, at Købmalerier.dk må vise din profil til kunderne/brugere, herunder både via e-mail og sidevisninger på Købmalerier.dk. 

6. Købmalerier.dk. forbeholder sig ret til, på ethvert tidspunkt og uden varsel, at kunne slette/ændre profiler, der udnytter Købmalerier.dk. indeholder  anstødende, useriøse, usande, diskriminerende, eller på anden måde vurderes til ikke at leve op til et redeligt niveau. Det vil ske uden nogen form for dækning af et evt. tab i forbindelse med, at man ikke vil have adgang til sit abonnement i den resterende del af abonnementsperioden.

7. Købmalerier.dk vil løbende optimere og forbedre siden, så du som bruger altid nyder godt af den bedste funktionalitet. Købmalerier.dk forbeholder sig retten til løbende at foretage ændringer på sitet, herunder at tilføje og fjerne funktioner.

Købmalerier.dk forbeholder sig alle rettigheder til alt materiale vist på websitet, herunder alle varemærker, logoer, malerier, fotos, animationer, videoklip, brugsvilkår og tekst. Det gælder også i forbindelse med levering af andre tjenester i tilknytning til brugen af Købmalerier.dk, eller tjenester som Kobmalerier.dk har licens til at bruge. Overtrædelser vil blive retsforfulgt af Købmalerier.dk eller andre rettighedshavere. Ved overtrædelse af ovenstående kan man pådrage sig erstatningsansvar jf. reglerne i almindelig dansk ret.

Købmalerier.dk forbeholder sig ret til når som helst at ændre nærværende Brugsvilkår. Et medlem anses for at være informeret om sådanne ændringer, så snart de er udgivet på websitet. Ændringerne træder i kraft en måned efter udgivelse på websitet. For de medlemmer, som registrerer sig på websitet, efter ændringerne er udgivet, skal ændringerne gælde omgående, idet de nye Brugsvilkår udtrykkeligt godkendes ved registrering af medlemskabet.

Købmalerier.dk kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle nedbrud, fejl eller tekniske komplikationer som måtte opstå på websitet. Købmalerier.dk påtager sig intet ansvar for fejl og mangler i indholdet på websitet.

Købmalerier.dk er yderst opmærksom på, at alle brugere skal kunne føle sig trygge og glade på vores site. Derfor opfordrer vi alle til at anmelde ethvert form for indhold, som de påskønner har til hensigt at nedgøre andre brugere eller sitet, eller på anden vis er i strid med vores betingelser. Disse anmeldelser skal ske til vores kundeservice.

Priser:

Købmalerier koster 29 kr. om mnd.

Persondata

Købmalerier deler alene sælgers persondata med andre, hvis persondataene på sælgerprofilsiden er markeret som offentlige.

Når du opretter din profil på købmalerier, vil visse personoplysninger være en del af din offentlige profil. Disse personoplysninger vil være tydeligt markeret under dine profiloplysninger. Benytter du din profil på købmalerier, vil de offentlige data være synlige for andre brugere på købmalerier. Dette kan eksempelvis være i forbindelse med, at du kommenterer et kunstværk på købmalerier.

Husk nu, at ovenstående regler og retningslinjer er for at sikre dig den bedste og sikreste oplevelse.

 

Anvarsfraskrivelse

Brugen af købmalerier sker på eget ansvar. Sælger kan ikke rette noget krav mod købmalerier hverken som følge af et direkte eller indirekte tab, og købmalerier fraskriver sig ethvert ansvar i videst muligt omfang under behørig hensyntagen til lovens muligheder herfor.

Sælger skal særligt være opmærksom på, at sælger ikke kan gøre købmalerier ansvarlig i følgende tilfælde. Disse tilfælde forsøger på ingen måde at være udtømmende:

  • Hvis købers identitet ikke er korrekt.
  • Hvis sælger oplever omsætningsnedgang som følge af nedetid på købmalerier serverne, eller som følge af opdatering af software eller kildekode.
  • Hvis købmalerier bliver hacket og sælgers persondata derved bliver spredt.
  • Hvis et salg gennem købmalerier ikke lever op til sælgers forventninger.
  • Hvis et kunstværk beskadiges eller bortkommer under returtransporten.
  • Hvis der på købmalerier bliver formidlet kunstværker, sælger mener, krænker sælgers rettigheder.

 

Generelt om handel

I handler mellem private gælder der som udgangspunkt ingen fortrydelsesret med mindre andet er aftalt.

Hvis du alligevel har fortrudt, så forsøg at kontakte sælger og se, om I kan finde ud af noget. Den bedste løsning er altid kommunikation. Men vær opmærksom på, at sælger har ret til at nægte at tage varen retur.

Såfremt I aftaler en fortrydelsesret, bør du få denne på skrift.

Du kan læse mere om fortrydelsesret, i private handler, her.

Er sælger erhvervsdrivende, har du 14 dages returret if. forbrugeraftaleloven.her.