Køb og salg af ægte abstrakte malerier

Kobmalerier.dk har et stort udvalg af abstrakte malerier. Alle abstrakte malerier på sitet er ægte og originale, da de er håndmalet af dedikerede kunstnere. Du kan finde abstrakte malerier i alle farveskalaer og størrelser i det online galleri. Kunstnerne har selv beskrevet deres abstrakte malerier og markeret farvekoderne for hvert maleri. Derfor er det nemt at finde dit næste originale abstrakte maleri i vores online galleri.

Abstrakt betyder, at der ikke er noget genkendeligt motiv i maleriet. Abstrakt kunst og maleri har i mange år været populært til den moderne bolig eller i professionelle omgivelser. Det skyldes til dels, at abstrakte malerier kan understrege alt fra en stringent stil i indretningen til bløde linjer i møbler og tekstiler.

På Kobmalerier.dk finder du billige, abstrakte malerier. ’Billig’ betyder ikke mangel på kvalitet. Derimod skyldes prisen, at kunstneren ikke har udgifter til dyre gallerier, kommission til agenter eller procenter af salget. Kobmalerier.dk tager kun et lille månedligt gebyr for at kunstneren kan udstille sine malerier i vores online galleri. Det betyder, at alle nu kan nyde ægte, abstrakt kunst i hjemmet, kontoret eller butikken.

Se det store udvalg af abstrakte malerier 

MORE ABOUT US