MALERIER TIL SALG

MALERIER TIL SALG ONLINE

Det online galleri Kobmalerier.dk har malerier til salg i alle formater, farver, motiver og stilarter. Her finder du talentfulde, danske kunstnere fra hele landet, som sælger deres ægte kunst. Vi har tager ingen kommission, har ingen restriktioner eller retningslinjer for den enkelte kunstners udtryk. Derfor finder du malerier i alle stilretninger til gode priser hos os.

MALERIER TIL SALG I ÆGTE KVALITET

Alle malerier til salg hos os er malet af passionerede, talentulde kunstnere. Vi sælger malerier i mange forskellige stilarter, da vi ønsker at give plads til alle i vores online galleri. De ægte malerier til salg dækker derfor alt fra abstrakte malerier, moderne maleriergruppemaleriermalerier med motiv, landskabsmalerier, spraglede malerier, sort/hvidmalerier til portrætter og malerier af dyr.
Malerierne er håndmalede på lærreder i høj kvalitet. Vi sælger ikke kopimalerier, prints eller maskintryk, da vi ønsker vores købere får et spændende udvalg af unikke malerier.
Se de mange kategorier >

DIREKTE KONTAKT TIL KUNSTNEREN

Hos os beskriver kunstneren selv sine malerier og lægger selv billeder af malerierne ind i vores galleri. Denne struktur gør Kobmalerier.dk til et af Danmarks største online gallerier med ægte, original kunst udført af danske kunstnere. Købers fordel af denne struktur er, at køber altid kan kontakte kunstneren direkte for flere billeder af maleriet. I kan sammen aftale andre elementer tilknyttet salget som fx at kunstneren fortæller lidt om inspirationen til billedet eller at køber får mulighed for at se maleriet på væggen inden det endelige køb.

INGEN EKSTRA GEBYRER

Vores malerier til salg sælges til et beløb, som går ubeskåret til kunstneren. Kobmalerier.dk er baseret på direkte salg fra kunstner til køber. Vi tager ingen kommission eller procenter af salgsprisen. I stedet betaler kunstneren et lille månedligt gebyr til os for at udstille sine malerier i det online galleri. På samme måde står køber og kunstner selv for at aftale betingelser, fragt, leveringstid og betaling. Nemt og til glæde for alle.

NYE KUNSTNERE MED MALERIER TIL SALG

Målet med Kobmalerier.dk er, at vi altid har malerier til salg, som passer til alle stilretninger og rum. Derfor er alle talentfulde, seriøse kunstnere velkommen i vores online galleri. Kender du en kunstner eller er du selv kunstner med malerier til salg, er du velkommen til at kontakte os.
Læs mere om at være kunstner på KøbMalerier.dk >